Ako naučiť deti pravidlá: Rady pre rodičov detí od 1 do 14 rokov : (Jedes Kind kann Regeln lernen) - Kast-Zahn, Annette: 1956- (CPress, 2013)
Kniha je určená rodičom, ktorí chcú byť svojim deťom priateľskou oporou, dopriať im dostatok slobody a voľnosti, ale nechcú, aby sa im ich liberálny prístup vymkol z rúk. Deti potrebujú mať stanovené hranice správania a konkrétne pravidlá, aby sa vo svojej rodine cítili isto a bezpečne. Nájdete tu konkrétne praktické rady, ako na to. Kniha patrí do štvordielnej série bestsellerov tejto autorky.