Ako naučiť deti pravidlá: Rady pre rodičov detí od 1 do 14 rokov (Jedes Kind kann Regeln lernen) - Kast-Zahn, Annette: 1956-; Bušniaková, Ivana; Mitáčková, Ivana; Luková, Elena (CPress Brno, 2013)
Kniha je určená rodičom, ktorí chcú byť svojim deťom priateľskou oporou, dopriať im dostatok slobody a voľnosti, ale nechcú, aby sa im ich liberálny prístup vymkol z rúk. Deti potrebujú mať stanovené hranice správania a konkrétne pravidlá, aby sa vo svojej rodine cítili isto a bezpečne. Nájdete tu konkrétne praktické rady, ako na to. Kniha patrí do štvordielnej série bestsellerov tejto autorky.
Register.
Keywords: spoločenské vedy; psychológia; psychológia dieťaťa; výchova dieťaťa; deti a rodičia; rodičia a deti; rodinná výchova; Kast-Zahn, Annette (nemecký psychológ a a behaviorálne terapeut. Od roku 1991 má svoju vlastnú prax a poradenstvo pre rodiny s deťmi s problémami so spánkom. * 1956-