Zákony myslenia a viery: Budete tým, čo si myslíte a v čo veríte - Murphy, Joseph: 1898-1981 (Aktuell, 2006)
Táto kniha vám ponúka možnosti, ako byť v živote úspešní. Poznejte a využívajte moc svojho myslenia a viery! Táto kniha vás naučí mobilizovať sily vášho ducha a správne ich usmerňovať.