Štyri kosti pre Flipra - Futová, Gabriela: 1971- (Občianske združenie Slniečko, 2007)
Po prečítaní tejto knižky budete chvíľku rozmýšľať ako pes. Možno zatúžite obhrýzať kostičky, ocikávať rohy a možno odrazu budete chcieť od radosti zavrtieť chvostíkom. Tieto následky však budú len dočasné, o chvíľu začnete zas rozmýšľať ako deti..