Štyri kosti pre Flipra - Futová, Gabriela: 1971-; Regitko, Miroslav: 1965- (Občianske združenie Slniečko Prešov, 2007)
Po prečítaní tejto knižky budete chvíľku rozmýšľať ako pes. Možno zatúžite obhrýzať kostičky, ocikávať rohy a možno odrazu budete chcieť od radosti zavrtieť chvostíkom. Tieto následky však budú len dočasné, o chvíľu začnete zas rozmýšľať ako deti..
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: príbehy autorské; príbehy o zvieratách; Futová, Gabriela (slovenská spisovateľka pre deti a mládež, scénáristka. Nar. 23.02.1971 Prešov, Slovensko -); príbehy pre deti; próza; slovenská literatúra - texty; Regitko, Miroslav (slovenský ilustrátor časopisu Fifík, maľba, knižná ilustrácia, grafika a karikatúra. Nar. 03.06.1965 v Hnúšti Likier, Slovensko -); pre čitateľov od 9 rokov