Mimi a Líza 2 - Kerekesová, Katarína: 1974-; Moláková, Katarína: 1977-; Salmela, Alexandra: 1980- (Slovart: Fool Moon, 2015)
Po veľkom úspechu prvej série večerníčkov Mimi a Líza a aj knihy, ktorá podľa nich vznikla, prichádza autorský tím s ďalšími šiestimi príbehmi. Dve nezvyčajné kamarátky Mimi a Líza nás opäť zavedú do fantastických svetov. V starých hodinách nájdu zlomyseľnú vílu Hrdzu, pod zemou zas úspešnú atlétku - dážďovku Nelu. Vesmírom poletia v bubline, čosi nakúpia a čosi rozdajú. V písmenkovej vojne bude Líza generálom a Mimi zasa chvíľu roztopašnou Lízou. Knižné vydanie nových príbehov Mimi a Lízy budú opäť sprevádzať večerníčkové rozprávky.