Violetta 3: Nič ma nezastaví : (No voy a parar) - Disney Enterprises (spoločnosť) (Violetta, 2014)
Violetta konečne našla svoju cestu a je pripravená urobiť všetko, aby mohla ďalej študovať hudbu a stať sa speváčkou. Aj za cenu toho, že musí pred svojím otcom všetko tajiť, a to jej komplikuje život. Cíti sa preto vinná. Klamstvá a nedorozumenia zasahujú aj do jej vzťahu s Leonom. Odvtedy, čo spolu oficiálne chodia, Leon neznesie, aby sa Violetta vídala s Tomasom, ktorý ho však ubezpečuje, že medzi nimi už nič nie je. No čo ak to nie je pravda?