Violetta 3: Nič ma nezastaví (No voy a parar) - Disney Enterprises (spoločnosť); Krupová, Eva: 1941-; Sládečková, Darina (Egmont ČR Praha, 2014)
Violetta konečne našla svoju cestu a je pripravená urobiť všetko, aby mohla ďalej študovať hudbu a stať sa speváčkou. Aj za cenu toho, že musí pred svojím otcom všetko tajiť, a to jej komplikuje život. Cíti sa preto vinná. Klamstvá a nedorozumenia zasahujú aj do jej vzťahu s Leonom. Odvtedy, čo spolu oficiálne chodia, Leon neznesie, aby sa Violetta vídala s Tomasom, ktorý ho však ubezpečuje, že medzi nimi už nič nie je. No čo ak to nie je pravda?
Podľa úspešného seriálu z produkcie Disney Channel. Pre čitateľov od 15 rokov.
Keywords: príbehy dievčenské; dievčenské príbehy; denníky dievčenské; filmové príbehy; knihy pre mládež; próza; španielska literatúra - texty; pre čitateľov od 15 rokov