Horseland 2: Znova v sedle : (Horseland 2: Back To Saddle) - Auerbach, Annie (CooBoo, 2011)
Počas tréningu prežije Molly škaredý pád z kobyly Calypso. Strach z toho, že by mohla ešte niekedy spadnúť, jej potom bráni, aby sa do sedla znova vrátila. Všetci na ranči si robia starosti - bude Molly ešte niekedy jazdiť? Zvíťazí nad svojím strachom?