Horseland 2: Znova v sedle (Horseland 2: Back To Saddle) - Auerbach, Annie; Loy, John; Polakovič, Martin: 1985-; Brathová, Annamária (CooBoo Praha, 2011)
Počas tréningu prežije Molly škaredý pád z kobyly Calypso. Strach z toho, že by mohla ešte niekedy spadnúť, jej potom bráni, aby sa do sedla znova vrátila. Všetci na ranči si robia starosti - bude Molly ešte niekedy jazdiť? Zvíťazí nad svojím strachom?
Znova v sedle: (podľa televízneho seriálu Horseland); adaptácia Annie Auerbachová; autor textu John Loy.
V nakl. CooBoo vydala spoločnosť Albatros Media. Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: príbehy autorské; príbehy filmové; filmové príbehy; ranč koní; kone (beletria); príbehy o zvieratách; príbehy o deťoch; dievčenské príbehy; dobrodružné príbehy; próza; anglická literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov