Horseland 5: Víťazstvo za každú cenu : (Horseland 5: Western Riding Winner) - Auerbach, Annie (CooBoo, 2012)
Nové dobrodružstvá obyvateľov Horseland! Všetci v Horseland vedia, že súťaženie je prirodzená súčasť sveta jazdcov a koní...