Horseland 5: Víťazstvo za každú cenu (Horseland 5: Western Riding Winner) - Auerbach, Annie; Abramowitz, Jay; Brathová, Annamária; Brathová, Annamária (CooBoo Praha, 2012)
Nové dobrodružstvá obyvateľov Horseland! Všetci v Horseland vedia, že súťaženie je prirodzená súčasť sveta jazdcov a koní...
Víťazstvo za každú cenu:(podľa televízneho seriálu Horseland); adaptácia Annie Auerbachová; autor textu John Loy.
V nakl. CooBoo vydala spoločnosť Albatros Media. Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: príbehy autorské; príbehy filmové; filmové príbehy; ranč koní; kone (beletria); príbehy o zvieratách; príbehy o deťoch; dievčenské príbehy; dobrodružné príbehy; próza; anglická literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov