Jony Ive: geniálny dizajnér z Apple : (Jony Ive - The Genius Behind Apple's Greatest Products) - Kahney, Leander: 1965- (Ikar, 2014)
Kniha Jony Ive odhaľuje skutočný príbeh naozajstného šéfa inovácií v Apple. Ukazuje, ako sa z anglického študenta umenia trpiaceho dyslexiou stala osobnosť, ktorá svojím obrovským talentom zmenila spôsob, akým každodenne pracujeme, zabávame sa a komunikujeme. Jony Ive sa stal najvýznamnejším technologickým inovátorom na svete, získal nespočetné množstvo ocenení za dizajn. Časopis Time ho v roku 2013 zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta a dokonca mu bol udelený čestný rytiersky rad.