Milujem ťa viac : (Love You More) - Gardner, Lisa (Ikar, 2014)
Nezastaví sa pred ničím a beda tým, čo jej stoja v ceste. Brian Darby leží mŕtvy na dlážke v kuchyni. Jeho manželka, príslušníčka štátnej polície Tessa Leoniová, ho údajne zastrelila v sebaobrane. Jej verziu udalostí podporujú početné zranenia. S takým prípadom by si mala skúsená detektívka D.D. Warrenová poradiť raz-dva, ale kam zmizla šesťročná Tessina dcéra?