Milujem ťa viac (Love You More) - Gardner, Lisa; Leško, Marek: 1983-; Křižka, Emil: 1973-; Holková, Jana (Ikar Bratislava, 2014)
Nezastaví sa pred ničím a beda tým, čo jej stoja v ceste. Brian Darby leží mŕtvy na dlážke v kuchyni. Jeho manželka, príslušníčka štátnej polície Tessa Leoniová, ho údajne zastrelila v sebaobrane. Jej verziu udalostí podporujú početné zranenia. S takým prípadom by si mala skúsená detektívka D.D. Warrenová poradiť raz-dva, ale kam zmizla šesťročná Tessina dcéra?
Keywords: romány autorské; detektívne romány; kriminálne romány; romány o láske; próza; Křižka, Emil (český maliar, výtvarník, grafik. Je majiteľom Výtvarného a grafického štúdia nesúci jeho meno. V roku 2006 natočil krátky amatérsky film "Inšpirácia", ktorý bol ocenený Českým levíkom. * 25.07.1973 ve Valašském Meziříčí, Česko -); americká literatúra - texty