Dohadzovačka : (The Matchmaker) - Becnel, Rexanne (Slovenský spisovateľ, 2012)
Od svojho vstupu do spoločnosti si krásna, duchaplná Olivia Byrdová zapisuje poznámky o každom slobodnom mužovi. Jej záznamy už pomohli niekoľkým priateľkám zakotviť v manželskom prístave, no zatiaľ nenašla nikoho, kto by sa k nej aspoň trochu hodil. Keď jej však cestu skríži lord Neville Hawke, odrazu všetci muži v jej denníku vyzerajú v porovnaní s ním priam dokonalí. Hawke je totiž svetácky bonviván a vychýrený londýnsky zvodca...