Ako byť skvelým rodičom : (Short guide to good parenting) - Pelt, Nancy Van: 1934-2013 (Advent-Orion, 2012)
Ešte nikdy nebola rodina v tak vážnom ohrození ako dnes. Polovica manželstiev končí rozvodom. Dôležitosť medziľudských vzťahov však zostáva rovnaká. Deti potrebujú rodičia. Ich úloha pri vytváraní charakteru osobnosti dieťaťa je nezastupiteľná. Kniha ponúka dôležité princípy týkajúce sa výchovy dieťaťa. Stavia na sebaúcte dieťaťa ako základný faktor ovplyvňujúci jeho úspešnú budúcnosť. Zoznamuje čitateľa so základmi formovania jeho osobnosti a s tým, ako viesť v rodine efektívnu komunikáciu.