52 receptov vs. 52 receptov - Ihnačák, Marcel; Paulus, Roman (Kuchyna Lidla, 2010)
Koncom augusta sa na Slovensku aj v Českej republike v médiách a na bilboardoch objavil teasing "Paulus vs. Ihnačák". Ide o česko-slovenský kulinársky súboj známych šéfkuchárov Romana Paulusa a Marcela Ihnačáka, ktorí predstavia vlastné recepty zo sortimentu spoločnosti Lidl. Takouto formou chce obchodný reťazec v oboch krajinách inšpirovať ľudí, aby varili doma chutnejšie, zdravšie, jednoduchšie a za dobré ceny.