52 receptov vs. 52 receptov - Ihnačák, Marcel; Paulus, Roman (Kuchyna Lidla Bratislava, 2010)
Koncom augusta sa na Slovensku aj v Českej republike v médiách a na bilboardoch objavil teasing "Paulus vs. Ihnačák". Ide o česko-slovenský kulinársky súboj známych šéfkuchárov Romana Paulusa a Marcela Ihnačáka, ktorí predstavia vlastné recepty zo sortimentu spoločnosti Lidl. Takouto formou chce obchodný reťazec v oboch krajinách inšpirovať ľudí, aby varili doma chutnejšie, zdravšie, jednoduchšie a za dobré ceny.
Kniha tlačená zvratmo. Z druhej strany názov Ihnačák vs. Paulus. Podnázov 52 receptov vs. 52 receptov. Rok vydania je možná 2013 (podľa iných zdrojov). Kniha bez tiráže. Kuchárka obsahuje 104 receptov - 52 receptov od Romana Paulusa a 52 od Marcela Ihnačáka. Recepty sú rozdelené do kategórií hydina, mäso, polievky, šaláty, syry, ryže a ciest...
Prvá takáto kniha. Inšpirácia na jedno kliknutie. Domáca strava. Kuchyňa Lidla na poličke.
Keywords: kuchárske knihy; knihy kuchárske; recepty jedál