Miešané osviežujúce nápoje - Kaščák, Ján Silvester 1908-1958 (Klasické príbehy, 1981)
Príručka obsahuje návody na prípravu miešaných osviežujúcich nápojov bez alkoholu alebo s malou dávkou alkoholu a to výlučne z domácich surovín...