Miešané osviežujúce nápoje - Kaščák, Ján Silvester 1908-1958; Kraľovičová, Oľga: 1961- (Bratislava Alfa, 1981)
Príručka obsahuje návody na prípravu miešaných osviežujúcich nápojov bez alkoholu alebo s malou dávkou alkoholu a to výlučne z domácich surovín...
Keywords: prírodné vedy; úžitkové vedy; kuchárstvo; nápoje osviežujúce; osviežujúce nápoje; recepty nápojov; knihy kuchárske; kuchárské knihy; Kralovičová, Oľga, rodená Rovenská (slovenská prekladateľka, tlnočníčka, ktorá prekladá už vyše 30 rokov. Začala prekladať z ruského jazyka, skúsila arménčinu a momentálne sa venuje iba angličtine. Preložila už vyše 80 kníh.* 1961 Slovensko -)