Vastu - indické Feng Shui: 108 kroků k lepší kvalitě bydlení a života - Schmieke, Marcus: 1966- 1966- (Feng šuej, 2002)
Prastará indická tradícia stavania a zariaďovania bytu aj iných priestorov na základe súzvuku s prírodou. Pri tvorbe plánov Vastu zohľadňuje päť základných elementov, pohyb Slnka, Mesiaca a planét i geologické a klimatické podmienky. Každú stavbu chápe ako mikrokozmos, ktorý človeka spája s vesmírom a koncentruje kozmické energie.