Vastu - indické Feng Shui: 108 kroků k lepší kvalitě bydlení a života - Schmieke, Marcus: 1966- 1966-; Čadský, Vladimír (Bratislava Eugenika, 2002)
Prastará indická tradícia stavania a zariaďovania bytu aj iných priestorov na základe súzvuku s prírodou. Pri tvorbe plánov Vastu zohľadňuje päť základných elementov, pohyb Slnka, Mesiaca a planét i geologické a klimatické podmienky. Každú stavbu chápe ako mikrokozmos, ktorý človeka spája s vesmírom a koncentruje kozmické energie.
Ilustr. na tit. strane
Obalový názov
Údaj o prekl. prevzatý z tir.
Keywords: úžitkové vedy; vastu - bývanie; Feng-šuej; domov; bývanie; zariadenie bytu; architektúra bytu; hooby; Schmieke, Marcus (nemecký spisovateľ, fyzik a filozof, pracuje v oblasti vedy a spirituality. * 1966 v Oldenburgu, Nemecko -)