Čtení o psaní - Aneb spisovatelem snadno a rychle : Pro potřebu kandidátů nesmrtelnosti podle vynikajících i jiných českých spisovatelů - Lacina, Václav: 1906-1993 (Edície humoru a satiry, 1981)
Paródia na najrôznejšie literárne žánry alebo umelecké štýly poskytujú úsmevný návod, ako sa stať spisovateľom ľahko a rýchlo.