300 rád pre včelárov : (300 Ratschläge für den Freizeit-Imker) - Zeiler, Claus (Príroda, 1990)
Praktická príručka pre včelárov, najmä začiatočníkov, ktorá formou stručných, prístupným sposobom podaných rád, doplnených inštruktívnymi, často vtipnými kresbami oboznamuje čitateĺa s tajomstvami chovu včiel a tak sprostredkúvavčelárovi všetky poznatky potrebné pre jeho zaujímavé hobby. Publikácia je doplnená farebnou prílohou.