300 rád pre včelárov (300 Ratschläge für den Freizeit-Imker) - Zeiler, Claus; Vízner, Oto: 1920-1990; Pagáčová, Ada (Príroda Bratislava, 1990)
Praktická príručka pre včelárov, najmä začiatočníkov, ktorá formou stručných, prístupným sposobom podaných rád, doplnených inštruktívnymi, často vtipnými kresbami oboznamuje čitateĺa s tajomstvami chovu včiel a tak sprostredkúvavčelárovi všetky poznatky potrebné pre jeho zaujímavé hobby. Publikácia je doplnená farebnou prílohou.
Včelársky rok. Register. Literatúra.
Keywords: úžitkové vedy; pôdohospodárstvo; včelárstvo; chov včiel; Vízner, Oto (bol slovenský evanjelický kňaz, prekladateľ. * 06.06.1920 ľubietová, Slovensko - 11.02.1990 Ľubietová, Slovensko); príručky včelára