Pravým okem: Antologie současného polského politického myšlení - Ruczaj, Maciej: 1983-; Szymanowski, Maciej: 1966- (Politika a společnost, 2010)
V zahraničí je současné Polsko často vnímáno jednostranně - očima levicově-liberálních elit. Podívejte se na ně nyní "pravým okem".