Politické systémy - Hloušek, Vít: 1977- 1977-; Kopeček, Lubomír: 1975- 1975-; Šedo, Jakub: 1977- (Barrister & Principal, 2011)
Čo je viacúrovňové vládnutie? K čomu môže viesť určitý volebný systém? Ako nazerať na krajiny, ktorých vodcovia majú plné ústa demokracie, ale férovosť volieb v nich nemá miesto?