Epigramy. Od pol ôsmej do pol ôsmej - Rojček, František: 1949- (Genezis, 1990)
Zbierka epigramov vtipne a najmä stručne odhaľuje deformácie a pokriveniny človeka, ktorých sme boli svedkami v predošlej dobe, o ktorých by sme sa mali vystríhať aj v budúcnosti...