Epigramy. Od pol ôsmej do pol ôsmej - Rojček, František: 1949-; Veselý, Milan: 1939-2015; Janovic, Tomáš: 1937- (Bratislava Genezis, 1990)
Zbierka epigramov vtipne a najmä stručne odhaľuje deformácie a pokriveniny človeka, ktorých sme boli svedkami v predošlej dobe, o ktorých by sme sa mali vystríhať aj v budúcnosti...
Keywords: Rojček, František (slovenský spisovateľ, právnik, redaktor, vydavateľ, autor básní pre deti a epigramov. Žije v Bratislave. * 04.07.1949 Trutnov, Česko -); Veselý, Milan (bol slovenský výtvarník, grafický dizajnér, scénofraf, popredný predstaviteľ grafického dizajnu na Slovensku, medzinárodne uznávaný. * 01.12.1939 Bratislava, Slovensko -25.09.2015 Bratislava, Slovensko); epigramy; aforizmy; citáty; výroky; poézia; slovenská literatúra - texty; Janovic, Tomáš (slovenský spisovateľ, novinár, textár, básnik, autor rozhlasových, televíznych, divadelných hier a autor literatúry pre deti a mládež. * 22.05.1937 Bratislava -)