Chemické laboratórne tabuľky - Daučík, Karol: 1912-; Lisá, Mária; Kordík, Dušan; Daučík, Pavol; Široká, Jana (Alfa, 1984)
Príručka obsahuje vo forme tabuliek najdôležitejšie poznatky o anorganických a organických látkach a o prvkoch. V ďalších kapitolách sú údaje z fyzikálnej chémie, analytickej chémie a elektrochémie...