Médeia: Staroveká grécka dráma - Euripides: 480 pr. Kr.-406 pr. Kr (Divadelná tvorba, 1986)
Tragický príbeh kráľovskej dcéry Médei, pomsty a boja o zachovanie cti, ktorý vedie až k vražde vlastných detí, v jednom z najslávnejších antických drám.