Barón Goldring sa vracia 2 : (Černyje rycari) - Doľd-Mychajlyk, Jurij Petrovyč: 1903-1966 (Vydavateľstvo politickej literatúry, 1965)
Odkiaľ vzal Grigorij Gončarenko, alias Henrich von Goldring, známy hrdina z prvého zväzku špionážneho románu Sám vojak v poli ďalšie dve mená - Fred Schulz a Andrej Samov? Kam ho zahnali naoko mierové, ale v zákulisí búrlivé povojnové časy, keď sa ponáhľa na pomoc svojim bojovým druhom v Taliansku? Kde sa urýchľujú zvyšky nemeckej tajnej spravodajskej služby, kde všade verbuje americká špionáž svojich budúcich agentov? Aké sily kvasia v zákulisí povojnovej Európy a celého sveta, chystajúc ďalší útok na mier? Na tieto otázky nájdem odpoveď v druhom zväzku špionážneho románu Barón Goldring sa vracia, kde sledujeme Grigorijove ďalšie osudy...