Príklady chýb stavebných výrobkov a konštrukcií - Hamák, Ľuboš; Kováč, Ján (Edícia stavebníckej literatúry, 1972)
Kniha je určená pracovníkom v projekcii ..., štud. staveb. fakúlt a stred. priem. škôl stavebných.