Zváracia technika: Anglicko-nemecko-francúzsko-rusko- poľsko-slovenský slovník : Technický prekladový slovník - Dollinger, Alfred; Borsdorff, Conrad; Bošanský, Ján; Freiberg, Wilhelm; Grabov, Naumovič; Hessel, Kurt; Jankovichová, Magdaléna; Kleiber, Achim W.; Korkiewicz, Roman; Lombardini, Július; Šujan, Ivan (Alfa, 1974)
Špecializovaný šesťjazyčný slovník (anglicko-nemecko-francúzsko-rusko-poľsko-slovenský). Obsahuje cca 10 000 termínov z teoretických základov zvárania, z techniky a technológie zvárania, zváracích strojov, pomôcok a pod. Päť registrov nahrádza opačné verzie, tak je slovník praktický obojstranný...