Chromatografia: Anglicko-nemecko-slovensko-ruský slovník : Technický prekladový slovník - Angelé, Hans Peter; Križan, Vladimír; Trajter, Mojmír (Edícia prekladových slovníkov, 1974)
Anglicko-nemecko-slovensko ruský slovník z oblasti chromatografie. Obsahuje cca 3 000 termínov zo všetkých oblastí chromatografie..