Nemčina 2: Pre 4. alebo 5. ročník tried s rozšíreným vyučovaním jazykov na základných školách - Maroušková, Marie; Niedermaierová, Pavla; Slivková, Oľga (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1987)
Učebnica nemčiny pre základné školy - 4. alebo 5. ročník tried s rozšíreným vyučovaním jazykov na ZŠ - obsahuje 30 lekcií, gramatiku, texty, slovníček...