Slniečko 1994-1995: mesačník pre deti. Čís. 1-10 : Ročník 49 - Sliacky, Ondrej: 1941-; Čepčeková, Elena: 1922-1992; Rúfus, Milan: 1928-2009; Ferko, Vladimír: 1925-2002; kolektív autorov; Zimka, Ondrej: 1937-; Čapka, Marián: 1950-; Kardelis, Vladimír: 1944-; Machaj, Vladimír: 1929-2016; kolektív ilustrátorov; Kepštová, Ľubica: 1960- (Knižnica Slniečka, 1995)
Kniha obsahuje jednotlivé čísla časopisu Slniečko z rokov 1994-1995.