Zornička 1991-1992: mesačník pre deti. Čís. 1-10 : Ročník 44 - Štilich, Peter: 1947-; Pavlovič, Jozef: 1934-; Bily, Jozef: 1946-; Puchala, Jozef; kolektív autorov; Horáčková, Jozefína; Kaletová, Jarmila: 1936-; Zimka, Ondrej: 1937-; kolektív ilustrátorov (Mladé letá, 1992)
Kniha obsahuje jednotlivé čísla z rokov 1991-1992.