Naše izbové kvetiny: Výber, ošetrovanie, rozmnožovanie : (Szobanövényeink - kiválasztása, nevelése, gondozása és színes képei) - Lelkes, Lajos; kolektív autorov (Rastlinná výroba, 1987)
Výber, ošetrovanie, rozmnožovanie. Autori vychádzajú z toho, že nie každý pestovateľ je botanik či záhradník. Problémy rieši zrozumiteľne a jednoducho. Kniha je bohato ilustrovaná perokresbami a peknými farebnými obrázkami (usporiadanie bytu vzhľadom na rastliny, nádoby a stojany, rastliny v kuchyni, v detskej izbe, rastliny nedostatočne osvetlených miestností....).