Život naruby - Široká, Zuzana: 1979-; Rudinský, Matej; Oleňová, Helena; Ďurinová-Pavuľaková, Nataša: 1955- (Ikar Bratislava, 2015)
Diana pri prijímacom pohovore zatají svoje deti. Nové zamestnanie pre ňu totiž znamená nielen postup v kariére, ale najmä východisko z doterajšieho života ľ plnú nádrž benzínu, pravidelné splátky hypotéky i zimné vetrovky pre deti. Ani nevie ako, a ocitne sa v kolotoči pracovných porád, služobných ciest a zahmlievacích manévrov. A aby toho nebolo málo, na obzore sa zjaví muž, ktorý by stál za hriech. Len tak, nezáväzne... Príbeh však ponúka aj množstvo tajomstiev, ktoré sa len pomaly dostávajú na povrch. Sú šokujúce a vyžadujú si kus odvahy prijať ľudí takých, akí sú.
V prvom vydaní vyšlo pod názvom Šťastie na mňa spadlo z neba.
Keywords: romány autorské; realistické romány; rodinné prostredie; ronýny o ženách; každodenný život; próza; slovenská literatúra - texty; Široká, Zuzana (slovenská spisovateľka, marketingová manažérka a prekladateľka z nemeckého jazyka. * 14.03.1979 Rožňava, Slovensko -); Ďurinová-Pavuľaková, Nataša (slovenská prekladateľka a literárna publicistka. * 1955 Slovensko -)