Záblesk svetla: Magický starý dom skrýva temné rodinné tajomstvá : (Sudden light) - Stein, Garth: 1964- (2015)
V lete roku 1990 sa štrnásťročný Trevor Riddell prvýkrát zoznamuje s domom Riddellovcov, legendárnym sídlom postaveným z gigantických kmeňov, vypínajúcim sa na rozľahlom pozemku nad Pugetovým zálivom pri Seattli. Rodinní predkovia ho vybudovali na vyklčovanom pozemku a za obeť ich rozpínavosti a ziskuchtivosti padli hektáre nádherného lesa. Lenže záhadný a aj trochu strašidelný dom je plný tajomstiev. Trevor pri skúmaní tajných schodísk a podzemných katakomb objaví ducha riddellovského domu, ktorý má celkom iný zámer: prírode treba vrátiť to, o čo ju obrali. Nikto okrem dedka mu však neverí... Chlapcova odvaha postaviť sa zoči-voči temnej minulosti svojich predkov je kľúčom k budúcnosti rodiny.