Závisť: 3. časť : (Envy) - Ward, J.R.: 1969- (Svetový bestseller, 2014)
Syn sériového vraha, detektív Thomas "Veck" DelVecchio ml., vyrastal v tieni zla. Teraz, na vražednom ostrí medzi občianskou povinnosťou a slepou odvetou, musí odčiniť otcove hriechy ľ a bojovať s vlastnými démonmi. Dôstojníčku z oddelenia vnútorných záležitostí, Sophiu Reillyovú poveria monitorovaním Vecka. Jej záujem oňho však nie je len profesionálny, ale aj vzrušujúco osobný. Medzi Veckom a Sophiou existuje ešte jedno spojenie: Jim Heron, tajomný cudzinec, ktorý má priveľa odpovedí na tie najnebezpečnejšie otázky. Keď sa Veck a Sophia pustia do konečného boja medzi dobrom a zlom, ich záchranca, padlý anjel, je to jediné, čo ich delí od večného zatratenia.