Chlieb s rosou: Rozprávky moldavdského spisovateľa - Vijeru, Grigore: 1935-2009; Šufliarska, Alexandra; Zarianskij, Eduard (Moskva Raduga, 1987)
V tejto knižke sa rozpráva o deťoch, ktoré žijú v jednej z 15 zväzových republík Sovietskeho zväzu - v Moldavsku.
Pre čitateľov od 6 rokov.
Keywords: Vijeru, Grigore (bol rumunský reportér, básnik z Moldavska. * 14.02.1935 Pererita, Moldavsko - 18.01.2009 Kišiňov, Moldavsko); príbehy autorské; príbehy moldavské; príbehy o živote; príbehy o deťoch; próza; moldavská literatúra - texty; pre čitateľov od 6 rokov; Moldavsko (Rusko); Moldavsko (Rusko); Rusko