Kráľ cukríkov : (El libro de Camilín) - Alonso, Dora: 1910-2001 (Mladé letá, 1988)
Na jednom mieste na svete leží taká malinká krajina, že by ste ju nenašli na nijakej mape ani len ako bodku. Rastú v nej trpasličie stromy, zvieratá vyzerajú ako hračky a kravy nenadoja viac ako za tri náprstky mlieka. V tejto krajine deti vôbec nevedia plakať, lebo nikdy nie sú choré ani ich nebolia zuby. Ale viac o tejto krajine sa dočítate v tejto knižke.