Medzinárodné najoblubenejsie rodinné jedlá: Svet slávných receptov - Kelenvik, Ron (Simply Delicious, 1990)
Spoznajte Ďaleké kraje cestou spoznávania ich chutí v prostredí svojho domova. Veľká kniha ponúka recepty severoamerické, latinskoamerické, európske, ázijské, recepty Južných morí, africké. Okrem samotných receptov ponúka aj rôzne zaujímavosti zo svetovej kuchyne... veľký formát, celostranové farebné fotografie.