Ham a mňam 2: Ďalšie pokračovanie najlepších recepto - Novotný, Petr: 1946- 1947-; Formáčková, Marie 1934-; Holinová, Hilda: 1934-2013; Vančo, Miloš; Frekvence 1 (Praha, Česko); Karkan, Eduard; Novotný, Petr: 1946-; Pítrová, Lucie; Škodáčková, Oľga; kolektív prispievateľov (Praha Ottovo nakladatelství - Cesty, 2001)
Najpopulárnejšia slovenská a česká kuchárska kniha roku 2001. Jedna z mála, pri ktorej sa každý aj dobre zabaví. Okrem takmer dvoch stovák skutočných pochúťok je v nej veľa príhod známeho labužníka, ktoré zažil v rôznych častiach sveta pri varení i jedení.
Spoluvyd. Frekvence 1
Vydalo Ottovo nakladelství, Praha
Zoz.
Keywords: kuchárske knihy; recepty svetové; recepty jedál; príprava jedál; Novotný, Petr (český zabávač, moderátor, producent, podnikateľ, herec, kuchár a aj keď o sebe hovorí, že nevie spievať, tak aj spevák. Žije v Prahe. * 06.08.1947 v Olomovci, Česko -); Holinová, Hilda (slovenská prekladateľka, redaktorka. * 16.06.1934 Slovensko - 20.04.2013 Bratislava, Slovensko); príručky kuchárske