Katka a Šklbko zasa spolu : (Káťa a Škubánek) - Lamková, Hana: 1934-; Lamka, Josef: 1931-2009; Koutná, Libuše (Katka a Šklbko, 2010)
Katka a Šklbko sú zasa spolu a už sa na vás tešia! Tentoraz ich zastihnete na filmovačke, pri pletení, sochárčení, hre pexeso alebo s tajomným hosťom. A samozrejme, že pri ich dobrodružstvách nebude chýbať ani kocúr Luciáš! Sedem veselých príbehov z večerníčkov Katka a Šklbko.