Katka a Šklbko zasa spolu (Káťa a Škubánek) - Lamková, Hana: 1934-; Lamka, Josef: 1931-2009; Koutná, Libuše; Marešová, Věra; Heveši, Marián: 1947-; Walterová, Marcela: 1949-; Brathová, Annamária (Albatros Praha, 2010)
Katka a Šklbko sú zasa spolu a už sa na vás tešia! Tentoraz ich zastihnete na filmovačke, pri pletení, sochárčení, hre pexeso alebo s tajomným hosťom. A samozrejme, že pri ich dobrodružstvách nebude chýbať ani kocúr Luciáš! Sedem veselých príbehov z večerníčkov Katka a Šklbko.
Podľa kresleného filmu Věry Marešovej ilustrovala Marcela Walterová. Pre čitateľov od 5 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; rozprávky o zvieratách; príbehy o deťoch; sfilmované príbehy; próza; česká literatúra - texty; pre čitateľov od 5 rokov; Lamka, Josef (bol český výtvarník, scenárista, režisér a animátor. Nar. 12.11.1931 Hronov, Česko - 06.07.2009 Praha, Česko); Walterová, Marcela (česká výtvarníčka, ilustrátorka, autorka animovaných filmov. * 06.11.1949 Brodek u Přerova, Česko -)