Najmocnejšie kúzlo - Csontosová-Šedíková, Zuzana: 1976- (Albatros, 2013)
Prvá pôvodná slovenská kniha z Albatrosu prináša čitateľom tri rozprávky. Sú plné rozprávkových bytostí, čarodejníkov, víl a vodníkov. Tieto magické bytosti však túžia vstúpiť do sveta ľudí: svet ľudí je pre nich lákavý, svet liečivých byliniek miesto čarov a kúziel, svet farebného cirkusu a tancovania v ňom, svet remesiel a učenia. Víla Juliana, vodník Matúš a malá čarodejnica Klára sa vydajú na cestu za svojím snom a po neľahkom putovaní nakoniec zistia, čo je najmocnejšie kúzlo na svete...